Rulllar på.....

Efter spruta nr 2 så känns det bättre i både ben o rygg men inte helt okej ännu, har börjat gå hos en kiropraktor för att "skynda" på läkningen av diskbråcket och det känns som om det ger lite resultat men det går sakta men säkert fram, ingen ide att skynda på för mycket ifall jag får bakslag och får börja om för då kommer jag inte att kunna jobba på hela sommaren känns det som.
Har fortfarande problem med nerven i benet, men smärtan runt fotknölen o knät att försvunnit lite grann så det är positivt iaf :)

Annars i veckan har jag inte gjort så mycket. kan ju iofs inte göra så mkt för blir trött fort i ryggen.
Men imorgon blir det badhuset o försöka mig på o simma lite, hoppas det går bra för då ska jag nog göra det titt som tätt ;)

tror jag börjar bli lite smått galen av att gå hemma hela tiden, är inte van vid det o det märks att ja inte gillar det för ja gör inte speciellt mkt.. blir uttråkad fort o rastlös.. allt e roligt en liten stund sen så blir det tråkigt eller jobbigt o till slut bara tråkigt..
och på tvn visas det ju inte nå speciellt roligt, bara en massa skitprogram. Vart har alla bra serier tagit vägen?

Istället för Tvn så har jag försvunnit in i böckernas värld på dagarna, just nu läser jag Sanningens Svärd del 18 utav Terry goodkind, det är en sån serie som jag kan försvinna in i fler timmar samtidigt som jag läser så känns det som om det utspelar sig en film i huvudet som visar det man läser..

så där nu har ni fått lite uppdatering iaf ;)

Out and over until nextime.
ego


bara massa...

Det var väl detta som bara gått o väntat i flera dagarna nu och till slut så kom det.
får väl se hur det kommer o gå.
Det som sker är nog det som är bäst.
just i sånna här tillfällen som jag bara vill gräva ner mig i en massa arbete och inte behöva fundera över det på ett tag men nu kan jag ju inte göra det för jag har ju fått denna skit som kallas diskbråck och det är jävligt pissigt. Är så jävla trött på att ha diskbråcket överhuvudtaget och inte lättare blir det tydligen.

Är lättirreterad just nu kanske beror det på diskbråck eller att jag är jämnt hemma nu eller nått annat, inte fan vet ja men så är det iaf, eller så känns det som.
men men, inte lätt när det är som det är.

Det blir som det blir iaf, och hur det blir det vete fan själv just nu.
bara o försöka se positivt framåt om det nu går.

RSS 2.0