Irreterande

Det har varit en hel bra dag o har verkligen sett fram emot att åka te danmark i morgon med några kompisar o humöret var på topp tills man kom hem o fick se just det där brevet ifrån länsstyrelsen, varför måste dem skicka de just nu o inte för typ ett halvår sen?? hade verkligen lagt det bakom mig men nej nu bestämmer sig den där jävla statliga länsstyrelsen för att jävlas lite mer med mig, jo dem skickar ut brev till mig om omprövning av körkort pga att ja körde av vägen i feb med lastbil... jaha... ja vet nog redan vad som händer här näst, de drar in körkortet en tid o ja får gå hemma o slöa o klättra på väggarna o försöka överleva i min skokartong.. hoppas verkligen inte att  de gör de för då vet ja inte va ja gör, behöver mitt körkort för att överleva i denna jävla knäppa irretarande samhäll som sverige har idagens läge.. ja behöver mitt körtkort för att kunna arbeta o få mat i magen o tak över huvudet..

vart verkligen lite irreterad o nedstämd när ja fick se o läste brevet..
jaja, life goes on maybe not on this road but next one..

R truck

Barnslig eller vuxen?

Många tycker det är barnsligt o spela barnspel kolla på teknat o det men va fan, teknat är ju kult något man har växt upp med o hur kan någon tycka att det är barnsligt o inget o titta på bara för att man är lite äldre nu än man var då alla tittade på det? ja älskar teknat o kommer alltid att kolla på det o spela barnspel,många spel o serier som går på tv nuförtiden är ju roligt o titta på eller spela, enligt mig så blir vell inte någon vuxen direkt utan att man blir bara lite mer vettigare o växer upp lite mer än när man var liten o inte gnäller över att någon annan tog just den saken som man själv ville eller att man inte fick den där leksaken som man verkligen önskade sig i present o vart avvis på att någon syskon eller kompis fick det.

Om det verkligen måste finnas ett ord som beskriver att man är vuxen är vell då  när man kan erkänna att man tittar på teknat o spelar barnspel o har barnasinnet kvar o inte gnäller på någon så fort någon gör som någon annan tycker e så jävla barnsligt, visst vissa är mer barnsliga än andra o vissa visar att de fortfarande är nere på 2års stadiet men vem kan klaga? alla har vell varit det någon gång??

Även om man är ute bland andra människor så kan man vell inte sluta upp me o vara lite barnslig? Rätt kul o se deras min när man gör något som kanske anses som barnsligt men vem bryr sig?

Vad är barnsligt o vad är egentligen Vuxen? När är man vuxen igentligen?

vem var det som kom på ordet vuxen? Är man vuxen när man är tråkig o har inte humor alls o gnäller över vad alla andra gör i sina liv? eller är man vuxen när man klagar på andra o säger åt dem att så där kan du inte gå runt o vara bara för att han/hon är sig själv? Vad e vuxen egentligen?eller är man vuxen när man försöker beete sig "vuxet" bara för att man köper saker o gör saker som de gamla? Man kanske blir vuxen då när man börjar gnälla o klaga på allt som är fel idag o att det var bättre för i tiden? har försökt komma på vad just ordet vuxen betyder,men har aldrig lyckats förstå just det ordets mening, någon som vet?
Bara för att man flyttar hemifrån o börjar jobba o skaffa familj o sånt är man då vuxen eller är man fortfarande barn fast i lite större förpackning?

Enligt mig ska man aldrig kasta bort något som e så mkt värd som barnasinnet o teknat, jag kommer aldrig att bli vuxen utan ja kommer alltid att vara som ett barn fast på ett annant sätt än vad jag var när ja var liten..

Vem kan säga att det där är barnsligt?
vad är vuxen o vad är barnsligt?

Alla borde vara lite mer barnsliga idagens tid, för då skulle nog ingen ha något o klaga på =)

Vad är Vuxen? vad betyder det att vara vuxen?när är man vuxen? hur e man vuxen?
Någon som kan svara på det?

Buzz

Igår så spelade man Buzz Junior monster rumble, det var roligt fast det var för typ +3år men va fan, man måste ju få bli barn på nytt någon gång =D Risto som tyckte att det var ett spel för hans ålder haha.. men de va ju vissa som idio förklara en när man satt o spela det o var nykter men what the hell, måste ju få vara sig själv också :D hehe
----------------------------------------------------------------------------
Idag blir det inte så mkt, ska hem te mor en sväng sen o sen blir det nog att göra klart allt inför morgon dagens arbete, jobbar bara till på onsdag denna vecka åker till Danmark på Torsdag med 3 kompisar, lite extra semester kan man vell kalla det ;) hehe.. annars blir det vell inte så mkt mer idag eller i veckan..


Bestämt sig

Har nu bestämt mig att satsa på detta nu o ja e säker på att det är rätt för det känns rätt.
har kommit på att man inte kan gå omkring o oroa sig för att såra andra hela tiden utan att man måste försöka igen.
så nu är det så att ja kommer att satsa allt på detta.


----------------------------
För övrigt så har ja tagit helg nu efter en rätt så bra arbetsvecka ljuger nog inte om ja säger att ja har jobbat upp emot 60timmar denna vecka, fint när lönen kommer :D hehe.. men nu ska ja iväg o spela tv spel med några kompisar o ta de rätt så lugnt ikväll för övrigt blir det även hela helgen ;)
ska försöka att uppdatera lite mer o oftare framöver :D varit riktigt dålig med de..

ha de

RSS 2.0