Helgen i korthet..

Fredagen så fika ja först med risto på förmiddagen o sen så hjälpte ja honom o bära in ett kyl/frysskåp. Sen så mötte jag upp essa på stan så vi kunde åka upp till granbergsdal där vi var resten av dagen o kvällen. Fick träffa hennes faster o hennes gubbe och så vart det fläskfile o bearnersås o räkor för min del, dem andra åt sill, kräftor o räkor.. Det var trevligt :D Lördagen bestod av att gå upp kl 08.00 o göra sig iordning för Träningsmatchen emot Eskilstuna Sharks. Gick så där, tur att det var träningsmatch då vi inte var helt topp denna gång, men det var skoj o smälla ordentligen :D:D Essa o Casper kom o kolla på matchen, Casper tyckte det var kul :) efter så åt vi Pizza o glass, Casper sov över till söndagen. Söndagen börja med att jag o casper gick o köpte frukost och efter frukosten så gick vi hem med honom, Essa åkte upp till granbergsdal och jag har plockat lite här hemma o sovit igen lite, varit väldigt seg idag.. Imorgon Måndag så ska jag till karlstad på arbetsinterjuv, hoppas det går bra, det gör det nog ska ni se ;) sen så vet ja inte va ja ska göra mer. Risto ska med till karlstad så det kan hända en del;) haha annars så tycker ja att dagarna kan gå lite fortfare iaf :D ska nog kolla på film ikväll o somna tidigt :D Out and over people!

Lördag--- söndag

Igår så vart det lite diska o tvätta o städa här hemma. Sen på kväll så kom Micke o cissi o johanna över o käka o drack lite o lite skitsnack också som alltid ;) Det var trevligt o maten var kanon god :D Idag då söndag så ska ja försöka pallra mig iväg o träna med laget nere vid näset, det var några gånger sen ja var där, men men.. lika roligt än så det blir nog att träna dag, resten av dagen vet ja inte vad det händer det får man se liksom ;)

Ikväll = Bio hoppas jag

Goddagens,

Har inte skrivit här på ett tag men hoppas ni har klarat er ;)
Ja igår va ju inte någon värst bra dag, dagen börja bra men sluta dåligt.
Först va ja på Möte kl 10 sen så mötte ja upp Älsklingen och millan på stan där vi tog en fika.
Sen så va ja med risto en stund. sen på kvällen så fick ja någon släng av Magsmärtor,som inte går att beskriva bättre än att det kändes som om något körde in en eller flera gafflar o svepte runt där, hade de typ till tre fyra i morse då ja lyckades sova som ja minns...

Idag mår ja bättre men hoppas att ja kommer o göra det också då ja ska på Bio ikväll och kolla på Fast And Furious med Risto,Micke,Cribbe,Åsa.
Ska bli väldigt kul om ja lyckas komma iväg på den ;)

Ja så har man sett denna film på bio, den var as bra.. gilla de mkt..
den var mkt bättre än 2 fast 2 furious faktiskt.
Den här filmen ska ni se tycker ja. Den var väldigt bra :D

RSS 2.0