Keep on going..

Diskbråck inte så skoj :( varit hemma i nästan en vecka nu och det e kämpigt, ligga o gå lite så bra det bara går och äta mediciner och försöka att inte bli på dåligt humör. Hatar o bli hemma liggande när ja inte vill det, sällan jag är så här instängd, brukar alltid annars ha fullt upp med jobb men nu är det tvärtom det är iofs för att ja inte kan jobba, har liksom för ont ;) haha
Menar att det är svårare attt bara vara hemma o försöka bli frisk än vad det är o kunna gå ut.

Men i allefall så har mitt största intresse varit tv mest och har konstaterat för den miljonte gången att det inte finns ett skit o kolla på dagarna förutom os då men det är ju mest på eftermiddagarna och kvällar o nätter, men förutom det så har ja faktiskt hittat ett program som ja var lite skeptisk till i början men som ja nu tycker är bra, men som sagt så går det inte på dagen utan 12h efter, runt 1.30 på natten och på 4an, TORCHWOOD är en serie i min smak. Men varför måste det gå så jävla sent för?? :s

Tv spel, det fick jag låna av två snälla jätte snälla vänner och fick även låna deras Guitar hero så det har ja sysselsatt mig när jag haft som minst ont ;) det e riktigt skoj när man väl kommer in i det men inte allt för mycket för på går det åt skogen.. utan lagomt inne i spelet då går det som bäst för mig ;)

Positivt är ju att jag slipper denna snö o is halka som pågår utanför minna väggar här, kommer nog försöka hålla mig inne ett tag te, fast jag måste poängtera att jag faktiskt har varit ute o gått också, var te ok och konsum fröding och tvättstugan. så lite har jag varit ute ;)
men för det mesta av de 24h om dygnet så är jag inne och som det ser ut utanför här så gör jag nog rätt i o vara inne fast det är trist.

Dåligt humör, jodå det kommer fram ibland också, mest pga att det är trist o vara inne o dels för smärtan jag har.
inge skoj o bara få vara inne o ligga eller stå/gå runt och kolla på tv eller läsa tidning.
försöker hjälpa till men inte alltid det går så bra.
känner sig mest iväg för det mesta.
kul med besök men känns lite pissigt att jag måste ligga mkt för står jag en längre tid så får jag ont o blir trött i andra benet som jag inte har ont i och i ryggen, känns lite taskigt emot besöket :(

Out and over


Fucking shit

Lördags morse kom ja knappt upp ur sängen och när ja väl kom upp så var ja ostadig o fick jävligt ont i höger ben och rygg slut, så ja tog mig i kragen efter lite övertalning av älskling så åkte vi till Akuten med gammla pensionär Jonas, väl där i ett par timmar så fick ja träffa en läkare som konstatera att han ville lägga in mig för ja hade så ont och skriva upp mig på en Magnet Röntgen för o kolla så inte någon nerv sitter ikläm eller nervrot har lossnat eller något ännu värre som t ex diskbråk.
så lördag kväll tillbringa ja ensam på sjukhuset utan älsklingen.

Söndagen var det alla hjärtans dag och jag vakna upp på sjukhuset med smärta och fick lite piller emot detta, smärtan försvann lite grann men inte helt, på eftermiddagen kom älskling och svärfar med lite godis, dricka och snus :D o höll mig sällskap lite grann, Älsklingen och Petra kom tillbaka på kvällen med bärbara datorn och lite kläder eftersom ja inte fick åka hem igår heller. Dem var kvar en liten stund men petra skulle iväg o mysa och Älsklingen skulle tyvärr fira Alla hjärtans dag/kväll med sig själv och filmen I Hate Valentines day och jag fick tillbringa kväll i sjukhussängen och kolla på film o prata med grannen i sängen brevid.

 Hade hellre tillbringar kvällen med Älskling i ett varmt bad med tändaljus och lugn musik o lite vin eller champange :P tihi, bara mysa o gosa o ha en romantisk kväll med älskling.
Alla kära vänner jag vet att ja inte är speciellt romantisk av mig men kan ju försöka iaf ibland :P för min Älskling är ju världens underbaraste, hon är mitt allt och gör mig otroligt glad o fyller hela mig med kärlek.

Måndagen Idag alltså, tittar ut genom fönsteret här på rummet, där det finns plats för fyra sängar och det var bara två sänga upptagna och nu är klockan 14,30 och en säng är bara upptagen just nu, o utanför fönstret så flyger det snö ifrån grenarna och det ser kallt ut. Har varit på magnetröntgen och inväntar svaren ifrån det kommer vell någon gång under kväll hoppas jag :P
Smärtan kommer och går i olika styrka, just nu börjar sprutan som jag fick innan röntgen att avta och känner att smärtan är på väg tillbaka som inte går o beskriva, ska ringa på klockan o få mer starkare piller så jag orkar med lite besök sen som kommer ;)

Annars så tycker jag att det är bra med mig, jag bruka jobba på men just nu inte alls, jobbar på o bli bättre så jag kan gå iaf.
har suttit och tänkt lite, ska köpa en överraskning till världens underbaraste tjej. vad det blir det får ni vänta o se men först måste ja komma ifrån sjukhuset iaf.

Nej nu ska ja vila lite och dricka lite kaffe.
kanske uppdaterar lite grann senare, men nu vet ni varför jag är på sjukhuset och vad som är problemet eller ja det vet inte ens jag men ja vet orsaken till smärtan den sitter i rygg slut och höger ben mest i knät och vaden till foten.

See ya later all wonderful Friends. :P

Over and out from hospital Ortoped avdelningen 6 sjukhussängen.!

RSS 2.0