Senaste vad då??

Juli månad har börjat knatat in på vår kalender eller ja halva månaden har redan gått.. själv har jag jobbat rätt mycket men ändå känns det lite, kanske beror det på att man får ihop full tid på 3 o en halv dag ;)
idag har det varit fredag o jag har varit ledig igår torsdag också men i dag hjälpte jag o älskling hennes föräldrar att hämta hem deras nya bil ifrån Vimmerby, jag har aldrig varit där men kan tänka mig åka dit igen, vi har ju inte gå på Astrid lindgrens värld som är så känd. har ju blivit uppfödd på hennes böcker och filmer så vore roligt o gå i hennes värld ;) haha, iaf så åkte vi ifrån karlskoga vid 08,00 typ kände mig inte direkt vaken men det fick gå ;)

Älskling o hennes far fick ju tyvärr besök utav en älg för ungefär två veckor sen på bilen på väg hem i från lindesberg, som tur var gick det bra med dem men inte med svärföräldrarnas bil, den vart inlöst utav försäkringsbolaget. Så dem köpte en nya bil, en citroen c5 v6a 05 tror jag det var, dem hade en 04 förut. iaf så tog våran tripp ner till vimmerby för att hämta deras nya bil hela fredagen, det var en trevlig o rolig tur ;)

o på kvällen har älskling och jag spelat wii, vi spela boomber blox ;) så roligt :D
jag intog lite öl och älskling lite ny inköpt cider ifrån borensberg trakten, vi stanna till på ett musteribryggeri utanför borensberg, kommer dock inte på vad det heter men ligger på vägen ifrån borensberg till linköping.

********************
Annars händer det inte så mycket, har blivit bra i ryggen igen, men har dock slarvat med träning utav rygg. SKÄRPNING JONAS!!
Måste se till o komma iväg o tränna rygg o resten av kroppen för att inte få bakslag utav diskbråck igen. om jag ska säga sanningen så har jag själv känt att jag blivit lat o inte orkat gått i väg till sjukgymnasten på ett par veckor, måste ändra på det.! för annars blir det vell aldrig riktigt bra..
men om man ska bortse ifrån det så tycker jag allt att allt är bra ;)

nu har jag inte så mycket mer o berätta inte än iaf ;)

Over and Out!
Keep reading this people ;P

RSS 2.0