Barnslig eller vuxen?

Många tycker det är barnsligt o spela barnspel kolla på teknat o det men va fan, teknat är ju kult något man har växt upp med o hur kan någon tycka att det är barnsligt o inget o titta på bara för att man är lite äldre nu än man var då alla tittade på det? ja älskar teknat o kommer alltid att kolla på det o spela barnspel,många spel o serier som går på tv nuförtiden är ju roligt o titta på eller spela, enligt mig så blir vell inte någon vuxen direkt utan att man blir bara lite mer vettigare o växer upp lite mer än när man var liten o inte gnäller över att någon annan tog just den saken som man själv ville eller att man inte fick den där leksaken som man verkligen önskade sig i present o vart avvis på att någon syskon eller kompis fick det.

Om det verkligen måste finnas ett ord som beskriver att man är vuxen är vell då  när man kan erkänna att man tittar på teknat o spelar barnspel o har barnasinnet kvar o inte gnäller på någon så fort någon gör som någon annan tycker e så jävla barnsligt, visst vissa är mer barnsliga än andra o vissa visar att de fortfarande är nere på 2års stadiet men vem kan klaga? alla har vell varit det någon gång??

Även om man är ute bland andra människor så kan man vell inte sluta upp me o vara lite barnslig? Rätt kul o se deras min när man gör något som kanske anses som barnsligt men vem bryr sig?

Vad är barnsligt o vad är egentligen Vuxen? När är man vuxen igentligen?

vem var det som kom på ordet vuxen? Är man vuxen när man är tråkig o har inte humor alls o gnäller över vad alla andra gör i sina liv? eller är man vuxen när man klagar på andra o säger åt dem att så där kan du inte gå runt o vara bara för att han/hon är sig själv? Vad e vuxen egentligen?eller är man vuxen när man försöker beete sig "vuxet" bara för att man köper saker o gör saker som de gamla? Man kanske blir vuxen då när man börjar gnälla o klaga på allt som är fel idag o att det var bättre för i tiden? har försökt komma på vad just ordet vuxen betyder,men har aldrig lyckats förstå just det ordets mening, någon som vet?
Bara för att man flyttar hemifrån o börjar jobba o skaffa familj o sånt är man då vuxen eller är man fortfarande barn fast i lite större förpackning?

Enligt mig ska man aldrig kasta bort något som e så mkt värd som barnasinnet o teknat, jag kommer aldrig att bli vuxen utan ja kommer alltid att vara som ett barn fast på ett annant sätt än vad jag var när ja var liten..

Vem kan säga att det där är barnsligt?
vad är vuxen o vad är barnsligt?

Alla borde vara lite mer barnsliga idagens tid, för då skulle nog ingen ha något o klaga på =)

Vad är Vuxen? vad betyder det att vara vuxen?när är man vuxen? hur e man vuxen?
Någon som kan svara på det?

Kommentarer
Postat av: soffie

usch, hata vuxen! nämn aldrig de ordet igen, lova!! =)

2008-09-15 @ 00:08:49
URL: http://soffiesliv.blogg.se/
Postat av: soffie

usch nej, tycker ja absolut inte att du ska göra, de e inte snällt.

2008-09-16 @ 18:14:41
URL: http://soffiesliv.blogg.se/
Postat av: jenny:)

hehe det har du rätt i vännen :) inge fel med tecknat..jag vet inte heller vad vuxen betyder.man vill inte vara det iallafall:) men det är väl när man börjar ta ansvar och ta hand om sig självpuss

2008-09-17 @ 19:53:23
URL: http://mizzjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0