Fredag = Helgkväll

Så var det fredag idag då då, har då druckit några öl, lite lagomt så där här hemma o kollat på tv med Älsklingen och mackan, skönt o ta de lite lugnt, har ju ont i ryggen så det är ju skönt att inte röra sig allt för mkt,
Annars idag så har ja varit med Risto till örebro till hans föräldrar o hjälpte dem att fota lite delar ifrån en/två Mc som dem skulle sälja o sen så käka vi på Subway, lite skoj faktiskt, risto o ja som ofta härjar med varandra.
Var till Risto o Åsas hus och kolla hur mkt dem hunnit med o det ser ju bra ut, bara lite tapeter som saknas, men en sak är säkert, skulle aldrig bo där dom ska bo, gillar inte radhus speciellt.. inge illa ment risto o åsa men så är det ;)
Imorgon är det Lördag o då ska Älskling o Jag sitta barnvakt åt thea och Casper på kvällen, ska bli skoj.. hehe alltid roligt och vara barnvakt åt casper som gillar o busa mkt :D hehe go unge är han..
nej nu ska ja sova natta, just ja, ska ju försöka hinna med en fika med sofie också.. sofie, kaffe på kvällen imorgon(idag) om du är hemma o har tid ;)

Miss the old times friends!

Peace out people!

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: soffie

miss the old times toooooo =) tyvärr dåligt komihåg på mig (som de alltid vart) men nu får ja snart ta och ge mej med det för de börjar bli pinsamt =) kram på dej

2009-04-03 @ 00:45:27
URL: http://soffiesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0