Fredag = Helgkväll

Så var det fredag idag då då, har då druckit några öl, lite lagomt så där här hemma o kollat på tv med Älsklingen och mackan, skönt o ta de lite lugnt, har ju ont i ryggen så det är ju skönt att inte röra sig allt för mkt,
Annars idag så har ja varit med Risto till örebro till hans föräldrar o hjälpte dem att fota lite delar ifrån en/två Mc som dem skulle sälja o sen så käka vi på Subway, lite skoj faktiskt, risto o ja som ofta härjar med varandra.
Var till Risto o Åsas hus och kolla hur mkt dem hunnit med o det ser ju bra ut, bara lite tapeter som saknas, men en sak är säkert, skulle aldrig bo där dom ska bo, gillar inte radhus speciellt.. inge illa ment risto o åsa men så är det ;)
Imorgon är det Lördag o då ska Älskling o Jag sitta barnvakt åt thea och Casper på kvällen, ska bli skoj.. hehe alltid roligt och vara barnvakt åt casper som gillar o busa mkt :D hehe go unge är han..
nej nu ska ja sova natta, just ja, ska ju försöka hinna med en fika med sofie också.. sofie, kaffe på kvällen imorgon(idag) om du är hemma o har tid ;)

Miss the old times friends!

Peace out people!

Over and Out!


Football

Japp, har nu bestämt mig att jag ska spela i år, har varit o tränat i dag och i söndags o nåra fler innan.
Så jävla skönt o kul att spela igen speciellt när vi är så många som vi är :D
Så himla på tills första träningsmatchen i April och sen så börjar ju säsongen i Maj, Närmare sakt 9Maj i karlstad.
Det är speciellt roligt när det smäller ordentligt och man får in dem där tacklingarna som smäller mkt :P hehe..

Annars idag så har ja inte gjort mer än att kolla på tv o spela lite. Älsklingen o Malin kom hem med mat ifrån Macdonalds, det var gott.

Litet Klipp ifrån NFL.

See you next time..
Over and Out people!

Onsdag

©HejsanSvejsan®

Jag kollar nu på klockan när ja vakna till och låg o försökte somna om men det gick inte.. ja tänkte bara en sak.. Jag KAN INTE GÅ UPP NU.. DET ÄR FÖR TIDIGT.. men men inte kunde ja sova så ja gick upp idag o satte på kaffe och sen så tyckte ja att ja kan uppdatera lite här i bloggen en onsdag klockan 07.00.. wow va? inte igår ja gick upp o var klar vaken vid sju iaf..
men men idag då va händer, ingen anning.. inte ett skvatt?? hmm.. igår då? jo igår så var vi i granbergsdal och ja plocka ur V40n lite och älsklingen höll till i stallet..
och på kvällen vart det lite kvällskaffe med mackan och malin.

I helgen så var jag,Mackan,hubbe och mats hos hubbe o käka lite mat o drack lite öl (jag drack bara öl) och de andra drack de mesta.. men ja vart nog lika full som dem till slutet av kvällen.
och söndagen så låg ja dö i sängen med en kebabrulle och godis o kolla på film/tv.

nej nu är mitt kaffe klart så ja ska gå o ta mig en eller två koppar nu  ;P
skriver lite mer senare idag eller i kväll ;)

****************
15h senare
Japp jag är fortfarande vaken
Morgonen började lite halv tungt efter så ja gått upp vid 7.
Hjälpte Risto att slipa vägg i deras nu hus, var lite skoj och så hade man ju lite att göra.
Sen så dammsug jag lägenheten och älsklingen hade gjort god mat :D
Nu ska ja ta en dusch o hoppa i sängen är lite trött.


tjingellinge

Out and Over™

RSS 2.0