Superbowl XLIII Söndag


Japp så var det dags för årets Superbowl 43:de matchen mellan Arisona Cardinals och Pittsburgh Steelers började vid halv ett tiden och höll på till fyra. Trodde ja skulle vara tröttare än jag var men va ju hur pigg som helst.
Bra match, hände inte så mkt i början men i slutet så vart de nagelbitande nervöst över vem som skulle ta hem titeln Superbowl XLIII mästare 2009.
Till slut efter en otrolig 4de qauter så segrade Pittsburgh Steelers som vann matchen med 27-23.
James Harrison gjorde Matchen snyggaste interception och sprang 100yard o gjorde Touchdown, inte illa för att vara en line spelare.. hehe

Det var grymt kul o titta på matchen i natt tillsammans med Laget. Alla var på toppen humör när vi kolla på matchen men vissa gick med nedsänkta huvuden då Cardinals förlora.

iallefall så var det rätt många som var på Macdonalds innan matchen o beställde cheeseburgare, Mc hade vell räknat ut att Wolvs spelarna hade köpt 106 cheese brugare, o då var det bara 18st som köpte brugare.. haha varje år så försöker dem köpa fler brugare än förra året o i år lyckades dem komma över 100st sträcket ;)

Blir Serie spel för min del i år.
Grymt sugen på o få spela igen =D

Out and Over

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0