tråkig onsdag o detta gjorde vi...

satte oss i bilen o lät den ta oss fram på vägen o gjorde några stopp för att sträcka på oss, får ju inte sitta så länge eller ja inte bra om ja säger så ;) men iaf så hamna vi i gbg och tog in på hotel kusten vid stena linje terminalen och hälsa på min far och åt lite hämt thai mat;) och sen efter det åkte vi ut till skogen, o ja det finns skog i gbg med och hälsade på essas kusin som var ute o red.

Skönt o få komma bort hemifrån ibland ;)
Vi sov gott på hotellet och idag torsdag så har vi varit på frölunda torg o knattat runt lite och vi bestämde oss för att åka hem över uddevalla så vi satte bilen i den riktningen och innan vi kom fram till uddevalla så gjorde vi ett stopp på vägen o köpte nå gott gott gottigott gott att äta ;) nämligen fabriksköpta kakor ifrån Gbg kex ( Onej vi har inte smakat än) sen så fortsatte vi vägen fram emot uddevalla.

Men ja tyckte att vi kunde ta en genväg (omväg) kalla det vad ni vill men tyckte iallefall att vi kunde åka förbi Lysekil så nu isitter vi här (iofs så ligger vi i varsin säng) ska sova inatt på vandrar hemmet strandflickorna.
skönt det är egentligen o göra denna Rehabiliterings träningen o se om jag klarar o sitta längre stunder eller inte ;)
och det verkar gå bra så länge det inte blir allt för lång stund ;)

ne nu ska vi kolla på film på datorn vet dock inte vilken film än men det får vi se ;)

ta det lugnt nu alla.

tjingeling ifrån lysekil och jonas o essa på vägen ;)


Kommentarer
Postat av: Soffie

haha, nej han får inte styra helt =) ja de e bara du dyker upp i veckan, men hör av dej innan så vi verkligen är hemma... och inte på BB =) kramis!

2010-04-25 @ 20:56:45
URL: http://soffiesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0