Fucking shit

Lördags morse kom ja knappt upp ur sängen och när ja väl kom upp så var ja ostadig o fick jävligt ont i höger ben och rygg slut, så ja tog mig i kragen efter lite övertalning av älskling så åkte vi till Akuten med gammla pensionär Jonas, väl där i ett par timmar så fick ja träffa en läkare som konstatera att han ville lägga in mig för ja hade så ont och skriva upp mig på en Magnet Röntgen för o kolla så inte någon nerv sitter ikläm eller nervrot har lossnat eller något ännu värre som t ex diskbråk.
så lördag kväll tillbringa ja ensam på sjukhuset utan älsklingen.

Söndagen var det alla hjärtans dag och jag vakna upp på sjukhuset med smärta och fick lite piller emot detta, smärtan försvann lite grann men inte helt, på eftermiddagen kom älskling och svärfar med lite godis, dricka och snus :D o höll mig sällskap lite grann, Älsklingen och Petra kom tillbaka på kvällen med bärbara datorn och lite kläder eftersom ja inte fick åka hem igår heller. Dem var kvar en liten stund men petra skulle iväg o mysa och Älsklingen skulle tyvärr fira Alla hjärtans dag/kväll med sig själv och filmen I Hate Valentines day och jag fick tillbringa kväll i sjukhussängen och kolla på film o prata med grannen i sängen brevid.

 Hade hellre tillbringar kvällen med Älskling i ett varmt bad med tändaljus och lugn musik o lite vin eller champange :P tihi, bara mysa o gosa o ha en romantisk kväll med älskling.
Alla kära vänner jag vet att ja inte är speciellt romantisk av mig men kan ju försöka iaf ibland :P för min Älskling är ju världens underbaraste, hon är mitt allt och gör mig otroligt glad o fyller hela mig med kärlek.

Måndagen Idag alltså, tittar ut genom fönsteret här på rummet, där det finns plats för fyra sängar och det var bara två sänga upptagna och nu är klockan 14,30 och en säng är bara upptagen just nu, o utanför fönstret så flyger det snö ifrån grenarna och det ser kallt ut. Har varit på magnetröntgen och inväntar svaren ifrån det kommer vell någon gång under kväll hoppas jag :P
Smärtan kommer och går i olika styrka, just nu börjar sprutan som jag fick innan röntgen att avta och känner att smärtan är på väg tillbaka som inte går o beskriva, ska ringa på klockan o få mer starkare piller så jag orkar med lite besök sen som kommer ;)

Annars så tycker jag att det är bra med mig, jag bruka jobba på men just nu inte alls, jobbar på o bli bättre så jag kan gå iaf.
har suttit och tänkt lite, ska köpa en överraskning till världens underbaraste tjej. vad det blir det får ni vänta o se men först måste ja komma ifrån sjukhuset iaf.

Nej nu ska ja vila lite och dricka lite kaffe.
kanske uppdaterar lite grann senare, men nu vet ni varför jag är på sjukhuset och vad som är problemet eller ja det vet inte ens jag men ja vet orsaken till smärtan den sitter i rygg slut och höger ben mest i knät och vaden till foten.

See ya later all wonderful Friends. :P

Over and out from hospital Ortoped avdelningen 6 sjukhussängen.!

Kommentarer
Postat av: Essa

Min Babe!! Hoppas du får komma hem imorgon.. älsklar dig. ringer sen. Kyssar

2010-02-15 @ 18:13:16
URL: http://essalindh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0